Tko smo mi

Camelot sistemi društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke djelatnosti i trgovinu osnivanjem 20. veljače 2006. formalizira svoj status tvrtke koja pruža informatičke usluge implementacije i instalacije jednog od najboljih sustava za upravljanje redovima čekanja te do današnjeg dana nastavlja pružati usluge instalacije Redomata stalno šireći izbor proizvoda i usluga. Do formalnog osnivanja 2006. matična partnerska tvrtka Camelot d.o.o. nudi kompletan portfelj Redomata – sustava za upravljanje redovima čekanja ( QMS - Queue Managemant Systems) vodećeg Švedskog proizvođača Nemo-Q.

Naša misija

Naša misija se realizira u poslovanju s našim partnerima kojima omogućujemo da još bolje i uspješnije surađuju sa svojim korisnicima upotrebom naših standardnih i inovativnih rješenja za upravljanje iskustvima kllijenata, koja omogućuju minimiziranje redova čekanja, ali i smanjenje broja klijenata koji odlaze prije no što su usluženi.

Naše vrijednosti

Mi vjerujemo kako naš iskusni i motivirani  zaposelnici  kad  pružaju usluge uvijek treba pružiti najviše, poštujući klijenta, njegove potrebe i poslovne planove. Poslovna kultura koja je usredotočena na kupca najbolji je način stjecanja i zadržavanja povjerenja! Danas se možemo pohvaliti sa više od 20 godina kontinuiranog uspješnog poslovanja te više od 200 ugrađenih sustava.