Redomat

Pod popularnim nazivom Redomat krije se jedan od modula Sustava za upravljanje iskustvima klijenata -Sustav za upravljanje redovima čekanja. Njegova primjena je moguća u raznim sektorima i granama djelatnosti poput telekom, financijskog, zdravstvenog, obrazovnog, uslužnog, u državnoj upravi. Primjena je moguća doslovno u svim granama privatnog i javnog sektora. 

Obratite nam se već danas kako bismo vam mogli pomoći u odabiru komponenti i implementaciji sustava koji savršeno zadovoljava potrebe vaše organizacije, bez obzira na njenu veličinu.

Zašto koristiti redomat?

Redomat nije samo uređaj koji ispisuje broj na listić i poziva na usluživanje po redu dolaska.
Njegovom upotrebom klijenti mogu opuštenije čekati na ugodnijem mjestu, bez bojazni da će propustiti svoj red, osigurava ravnomjernu opterećenost radnih mjesta, rad u ugodnijem okruženju, upravljanje postavkama usluživanja i prilagodbu promjenama organizacije.
Uz naše Sustave za upravljanje redovima čekanja na raspolaganju su vam bogata baza podataka i izvještajni sustav.
klijentima je omogućeno da uzmu listić s brojem na kiosku, rezerviraju termin dolaska, registriraju svoj dolazak u poslovnicu, budu podsjećeni na termin sastanka ili da isti otkažu, pogledaju digitalni promotivni sadržaj, popune anketu s upitnikom o zadovoljstvu klijenata... 

Ukoliko bi željeli znati koliko osoba koristi vaše usluge u poslovnci, kolika je učinkovitost  zaposlenih, kroz dva klika mišem doći do bogatih statističkih podataka i izvještaja, ukoliko želite smanjiti pritisak na svoje zaposlene i povećati njihovu efikasnost, povećati zadovoljstvo stranaka, ukoliko želite buduće aktivnosti planirati na temelju točnih podataka ispunite kontakt formu i javit ćemo vam se.

Najam redomata

Ukoliko Vam sustav upravljanja redom čekanja nije potreban tokom cijele godine u našoj ponudi možete odabrati i dnevni, tjedni, mjesečni, više mjesečni najam redomata.

Najam sustava idealno je rješenje za fakultete u vrijeme upisnih rokova, trgovine s rasprodajama, sajmove, vulkanizere za vrijeme sezonske zamjene guma…

Jednostavna montaža i demontaža, obuka korisnika, s radom možete početi odmah!